Şablon:KM-BM: Revizyonlar arasındaki fark

Vikikaynak, özgür kütüphane
İçerik silindi İçerik eklendi
k Kategori düzenlendi
Etiket: 2017 kaynak düzenleyici
𐰇𐱅𐰚𐰤 (Tartışma | katkılar)
k kurum ve kuruluş adlarına gelen ekler ayrılmaz
 
3. satır: 3. satır:
|görselsağ = Logo of the United Nations (B&W).svg
|görselsağ = Logo of the United Nations (B&W).svg
|kategori = Birleşmiş Milletler eserleri
|kategori = Birleşmiş Milletler eserleri
|metin = Bu çalışma Birleşmiş Milletlerin resmî bir belgesinden alınmıştır. Bu örgütün yayın politikası, "Birleşmiş Milletler Yayınlarındaki (içerdiği) fikirleri olabildiğince geniş bir kitleye yaymak için" belgelerinin çoğunu kamuya açık tutmaktır.
|metin = Bu çalışma Birleşmiş Milletlerin resmî bir belgesinden alınmıştır. Bu örgütün yayın politikası "Birleşmiş Milletler Yayınlarının içerdiği fikirleri olabildiğince geniş bir kitleye yaymak için" belgelerinin çoğunu kamuya açık tutmayı esas alır.


BM İdari Yönergesi [http://www.un.org/Docs/journal/asp/ws.asp?m=ST/AI/189/Add.9/Rev.2 ST/AI/189/Add.9/Rev.2] kararı uyarınca aşağıda sözü edilen dokümanlar dünya çapında kamu malıdır:
Birleşmiş Milletler İdari Yönergesi [http://www.un.org/Docs/journal/asp/ws.asp?m=ST/AI/189/Add.9/Rev.2 ST/AI/189/Add.9/Rev.2] kararı uyarınca aşağıda sözü edilen dokümanlar dünya çapında kamu malıdır:


#Resmî kayıtlar (konferans tutanakları, birebir ve özet kayıtlar vs.)
#Resmî kayıtlar (konferans tutanakları, birebir ve özet kayıtlar vb.)
#Birleşmiş Milletler'in BM sembolü ile hazırladığı belgeler
#Birleşmiş Milletlerin BM sembolü ile hazırladığı belgeler
#Birleşmiş Milletlerin faaliyetleri hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için tasarlanan halka açık bilgi materyalleri (satışa sunulan halka açık bilgi materyalleri hariç).
#Birleşmiş Milletlerin faaliyetleri hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için tasarlanan halka açık bilgi materyalleri (satışa sunulanlar hariç).
}}<noinclude>
}}<noinclude>
{{belgeleme}}
{{belgeleme}}

20.32, 29 Temmuz 2020 itibarı ile sayfanın şu anki hâli

Bu çalışma Birleşmiş Milletlerin resmî bir belgesinden alınmıştır. Bu örgütün yayın politikası "Birleşmiş Milletler Yayınlarının içerdiği fikirleri olabildiğince geniş bir kitleye yaymak için" belgelerinin çoğunu kamuya açık tutmayı esas alır.

Birleşmiş Milletler İdari Yönergesi ST/AI/189/Add.9/Rev.2 kararı uyarınca aşağıda sözü edilen dokümanlar dünya çapında kamu malıdır:

  1. Resmî kayıtlar (konferans tutanakları, birebir ve özet kayıtlar vb.)
  2. Birleşmiş Milletlerin BM sembolü ile hazırladığı belgeler
  3. Birleşmiş Milletlerin faaliyetleri hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için tasarlanan halka açık bilgi materyalleri (satışa sunulanlar hariç).
Şablon belgelemesi Belgeleme

Kullanım

Bu şablon sayfalara Birleşmiş Milletler eserleri kategorisini ekler.