Kullanıcı mesaj:Yzkoc: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikikaynak, özgür kütüphane
İçerik silindi İçerik eklendi
Yeni sayfa: * {{ping|Yzkoc}} merhabalar. Vikikaynak'a hoş geldiniz, İlginiz, emeğiniz ve katkınız için teşekkür ederim öncelikle, Vikipedi'de etkin kullanıcıların buraya ilgi duyması...
 
kDeğişiklik özeti yok
1. satır: 1. satır:
* {{ping|Yzkoc}} merhabalar. Vikikaynak'a hoş geldiniz, İlginiz, emeğiniz ve katkınız için teşekkür ederim öncelikle, Vikipedi'de etkin kullanıcıların buraya ilgi duymasını görmek mutluluk veriyor. Maalesef Türkçe Vikikaynak'ta yalnızca Türkçe metinlere yer verilmekte. Bu nedenle [[Ekim Manifestosu]] metnine yer verebilmemiz için Türkçe çevirisi yapılmalı; mevcut hâliyle İngilizce Vikikaynak'ta yer alabilir. Çevirme planınız var mıdır? Aksi takdirde silinmesi için etiketlenmesi gerekecektir maalesef. Teşekkürler tekrardan, iyi çalışmalar... --[[Kullanıcı:Seksen iki yüz kırk beş|82 ~145]] <small>[[Kullanıcı mesaj:Seksen iki yüz kırk beş|ileti]]</small> 11:25, 26 Ağustos 2017 (UTC)
* Merhabalar. Vikikaynak'a hoş geldiniz, İlginiz, emeğiniz ve katkınız için teşekkür ederim öncelikle, Vikipedi'de etkin kullanıcıların buraya ilgi duymasını görmek mutluluk veriyor. Maalesef Türkçe Vikikaynak'ta yalnızca Türkçe metinlere yer verilmekte. Bu nedenle [[Ekim Manifestosu]] metnine yer verebilmemiz için Türkçe çevirisi yapılmalı; mevcut hâliyle İngilizce Vikikaynak'ta yer alabilir. Çevirme planınız var mıdır? Aksi takdirde silinmesi için etiketlenmesi gerekecektir maalesef. Teşekkürler tekrardan, iyi çalışmalar... --[[Kullanıcı:Seksen iki yüz kırk beş|82 ~145]] <small>[[Kullanıcı mesaj:Seksen iki yüz kırk beş|ileti]]</small> 11:25, 26 Ağustos 2017 (UTC)

11.26, 26 Ağustos 2017 tarihindeki hâli

  • Merhabalar. Vikikaynak'a hoş geldiniz, İlginiz, emeğiniz ve katkınız için teşekkür ederim öncelikle, Vikipedi'de etkin kullanıcıların buraya ilgi duymasını görmek mutluluk veriyor. Maalesef Türkçe Vikikaynak'ta yalnızca Türkçe metinlere yer verilmekte. Bu nedenle Ekim Manifestosu metnine yer verebilmemiz için Türkçe çevirisi yapılmalı; mevcut hâliyle İngilizce Vikikaynak'ta yer alabilir. Çevirme planınız var mıdır? Aksi takdirde silinmesi için etiketlenmesi gerekecektir maalesef. Teşekkürler tekrardan, iyi çalışmalar... --82 ~145 ileti 11:25, 26 Ağustos 2017 (UTC)