Vikikaynak:Topluluk portali: Revizyonlar arasındaki fark

Vikikaynak, özgür kütüphane
İçerik silindi İçerik eklendi
kDeğişiklik özeti yok
kDeğişiklik özeti yok
7. satır: 7. satır:
<div style="text-align:center;font-size:150%;font-weight:bold;">[[Resim:Portal.svg|36px|Portal]] Topluluk Portalına Hoş Geldiniz!</div>
<div style="text-align:center;font-size:150%;font-weight:bold;">[[Resim:Portal.svg|36px|Portal]] Topluluk Portalına Hoş Geldiniz!</div>


Bu sayfa [[VikiKaynak]]'da etkin olarak çalışanların yapabileceği işleri gösteren ana portaldır. Siz de bu topluluğa katılıp madde ekleyip, değiştirebilir böylece bir kütüphanenin oluşmasında yardımcı olabilirsiniz. Eğer henüz bize katılmadıysanız, [[Özel:Userlogin|kayıt olabilirsiniz]]. Yapılacak işler sadece sayfa yazmakla sınırlı değildir. [[VikiKaynak]]'ın birçok konuda yardıma ihtiyacı var.
Bu sayfa [[VikiKaynak]]'da etkin olarak çalışanların yapabileceği işleri gösteren ana portaldır. Siz de bu topluluğa katılıp madde ekleyip, değiştirebilir, böylece bir herkesin erişebileceği büyük bir kütüphanenin oluşmasına yardımcı olabilirsiniz. Eğer henüz bize katılmadıysanız, [[Özel:Userlogin|kayıt olabilirsiniz]]. Yapılacak işler sadece sayfa yazmakla sınırlı değildir. [[VikiKaynak]]'ın birçok konuda yardıma ihtiyacı var.





13.23, 3 Eylül 2011 tarihindeki hâli

Topluluk sayfaları Topluluk portalı
Kısayol:
VK:TP
Bu sayfa Vikikiaynak topluluğunun ortak olarak projeler oluşturduğu, iş planlarının yapıldığı ve faydalı linklerin bulunduğu sayfadır. Topluluğun ortak tartışma alanı için köy çeşmesini ziyaret edin.
Portal Topluluk Portalına Hoş Geldiniz!

Bu sayfa VikiKaynak'da etkin olarak çalışanların yapabileceği işleri gösteren ana portaldır. Siz de bu topluluğa katılıp madde ekleyip, değiştirebilir, böylece bir herkesin erişebileceği büyük bir kütüphanenin oluşmasına yardımcı olabilirsiniz. Eğer henüz bize katılmadıysanız, kayıt olabilirsiniz. Yapılacak işler sadece sayfa yazmakla sınırlı değildir. VikiKaynak'ın birçok konuda yardıma ihtiyacı var.


Yapılacak işler

Yapılacaklar

Maddelerin düzenlenmesi

Çesitli Konu Başlıklarındaki, Mevcut Konunun Maddelerinin Düzenlenmesini Sağlamak

Standart biçime getirmek

VikiKaynak'ın düzenlenmesi


VikiKaynak'ın yaygınlaştırılması

  • Başta Vikipedi olmak üzere tüm Türkçe vikilerde VikiKaynak'ın tanıtımının yapılması.

Temmuz 2011

  • 28 Temmuz 2011- Türkçe Vikikaynak 5000. metne ulaştı.
Ayın işbirliği projesi

VikiKaynak'ta ayın işbirliği projesinin amacı VikiKaynak topluluğunu birlikteliğe çağırıp, projelerde engel teşkil eden problemlerin üstesinden hızlı bir şekilde gelinmesini sağlamaktır.

Hizmetlilerin yapacağı işler

Burada listelenen işler sadece hizmetliler tarafından yapılabilecek işler olduğundan ayrı listelenmiştir.