Kullanıcı mesaj:Suelnur: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikikaynak, özgür kütüphane
İçerik silindi İçerik eklendi
Değişiklik özeti yok
→‎Kutlama: yeni başlık
104. satır: 104. satır:
::Yapmış olduğum ikaza aldırmıyor olmanıza binaen Kullanıcı:Bilgisayar 24 saat süreyle engellenmiştir.--'''[[Kullanıcı:Suelnur|Suelnur]]'''<sup>[[Kullanıcı Mesaj:Suelnur|''ileti'']]</sup> 21:22, 22 Nisan 2008 (UTC)
::Yapmış olduğum ikaza aldırmıyor olmanıza binaen Kullanıcı:Bilgisayar 24 saat süreyle engellenmiştir.--'''[[Kullanıcı:Suelnur|Suelnur]]'''<sup>[[Kullanıcı Mesaj:Suelnur|''ileti'']]</sup> 21:22, 22 Nisan 2008 (UTC)
:::[http://tr.wikisource.org/w/index.php?title=VikiKaynak_tart%C4%B1%C5%9Fma:K%C3%B6y_%C3%A7e%C5%9Fmesi&action=history Baskasinin hatasindan] beni sorumlu tutmamalisiniz. Kullanici Nosferatü yaptigi isim degisikligi [[Special:Doubleredirects]] sayfasinda nasil algilandiysa, botta buradaki direktife gore hareket edecektir. Bana email atmis olsaydiniz olayla daha cabuk ilgilenebilirdim. 300un uzerinde wiki ile ilgileniyorum. --<small> [[User:White Cat|Cat]]</small> <sup>[[User talk:White Cat|chi?]]</sup> 18:42, 11 Mayıs 2008 (UTC)
:::[http://tr.wikisource.org/w/index.php?title=VikiKaynak_tart%C4%B1%C5%9Fma:K%C3%B6y_%C3%A7e%C5%9Fmesi&action=history Baskasinin hatasindan] beni sorumlu tutmamalisiniz. Kullanici Nosferatü yaptigi isim degisikligi [[Special:Doubleredirects]] sayfasinda nasil algilandiysa, botta buradaki direktife gore hareket edecektir. Bana email atmis olsaydiniz olayla daha cabuk ilgilenebilirdim. 300un uzerinde wiki ile ilgileniyorum. --<small> [[User:White Cat|Cat]]</small> <sup>[[User talk:White Cat|chi?]]</sup> 18:42, 11 Mayıs 2008 (UTC)

== Kutlama ==

Merhaba Suelnur, uzun süredir internet ortamında olmadığım (1 yıl) için hiç bakamamıştım. Yönetici seçilmişsiniz, kutlarım ve başarılı çalışmalarınızın sürekli olmasını dilerim.--[[Kullanıcı:Etrüsk|Etrüsk]] 19:30, 14 Mayıs 2008 (UTC)

19.30, 14 Mayıs 2008 tarihindeki hâli

2007 arşivi2008 arşivi(ilk üç ay)

çeviri için

Merhabalar; uzun süredir uğramıyorsunuz ama yine de yazayım. Eklemiş olduğunuz Vladimir İlyiç Lenin'in eserleri ve Marx'tan Paris'teki P. V. Annenkov'a yazdığı mektup ile ilgili aydınlatılması gereken bir nokta var. Şöyle ki; bunlar çeviri metinler, ve telif haklarına göre çeviriler işlenmiş eserler olarak tanımlanıyor. Dolayısıyla da çevirmen için telif hakkı doğuyor. Sizin eklediğiniz eserlerin çevirmeni belirsiz yani olası telif ihlali sözkonusu. Eğer biliyorsanız çevirmen bilgilerini eklemenizi rica ediyorum, böylece telif durumları açıklığa kavuşsun. İyi günler--Suelnurileti 21:51, 25 Mart 2008 (UTC)

umarım bu makalelerin telif hakları ihlali bahanesi ile kaldırmaya çalışmıyorsunuzdur. ama genede ben size kimin çevirileri olduğu hakkında bilgi vereyim
ne yapmalı? Türkçe çevirisi Muzaffer Ardos tarafından yapılmıştır. Sol Yayınları, Mart 1977, Birinci Baskı]
devrimcii maceracılık Eriş Yayınları tarafından düzenlenmiştir.Bu imzasız yorum Ali Karacan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


Öncelikle sizi iyi niyet olduğunu varsaymaya davet ediyorum. VikiKaynak'ta işler bahanelerle yürümez. Ayrıca telif hakkı ihlalleri bahane olmayacak kadar ciddi bir konudur. Kendinizde bakabilirsiniz ama ben yine de belirteyim: Yukarıda da yazdığım gibi çeviriler işlenmiş eserlerdir ve,
Bir işlenmenin ve derlemenin sahibi, asıl eser sahibinin hakları mahfuz kalmak şartıyla onu işleyendir.
Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu,Madde-8
Dolayısıyla inceleme yapıldıktan sonra telif ihlali olduğuna kaanat edilirse pek tabi silinebilirler. Ancak bunda sizin ima ettiğiniz gibi bir keyfilik sözkonusu olamaz. Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim, iyi günler.--Suelnurileti 21:49, 29 Mart 2008 (UTC)

Kullanıcı kayıtları

Meraba Nosferatü, şuradaki durumu anlamamda yardımcı olabilir misin acaba? Aynı kullanıcı adıyla birkaç kere yeni kullanıcı kaydı düşülmüş sanki tekrar tekrar hesap açılmış gibi. Ayrıca bazılarının yanında yazan filanca yeni hesap yarattı ifadesini de anlayamadım.--Suelnurileti 18:45, 1 Nisan 2008 (UTC)

Verdiğin bağlantıyı kontrol ettim 3210 ve grubunun emir komuta zinciri içinde peşpeşe açılmış kayıtları sadece --Nosferatu 17:40, 2 Nisan 2008 (UTC)

konusuna göre eserler

Merhaba Suelnur. Eserler kategorisinde belli bir kategoride bulunmayan Tarihi belgeler, Hukuk, Edebiyat, Tiyatro gibi kategoriler var. Bunları bir kategoriye yerleştirsek ne iyi olur. Bir de konluarına göre eserler kategorisi oluşturalım diyorum. Tarih, Ekonomi, Din v.b gibi alt kategorilerini de oluştururuz sonra da kategorilere yerleştiririz Srhat 19:51, 3 Nisan 2008 (UTC)

Ben kategoriyi oluşturuyorum Srhat 19:52, 3 Nisan 2008 (UTC)
Selam Serhat, eserleri konularına göre tasnif etmek konusunda isabetli düşünmüşsün zaten ben de aynı düşüncedeydim ancak henüz sıra gelmemişti o işe. Halen kişi kategorilerini temizleyip çeviri olan metinleri etiketlemekle meşgulüm. --Suelnurileti 16:43, 5 Nisan 2008 (UTC)
Bende şiir formatlaması ve başlık eklemeleriyle uğraşıyorum. Zaman buldukça konusuna göre eserler kategorisini geliştirmeye çalışacağım. Srhat 18:59, 5 Nisan 2008 (UTC)

Merhaba Suelnur, Bir adınız var mı sizin acaba isimli şiirin altındaki imzayı neden çıkarttığınızı merak ettim. Ben buranın acemisiyim, düzelteyim dedim ama belki de benim bilmediğim bir şey vardır diye düşündüm. O şiir Hasan Sami Bolak'a aittir ve ünlü bir bestekar tarafından bestelenmiş olup TRT arşivindedir. Ayrıca, şairin bütün şiirlerini toplayan Kategori:Hasan Sami Bolak'ı da silmişsiniz. Siz sanıyorum buranın yetkili bir yöneticisiniz herhalde. Hasan Sami Bolak'ı sanal alemden; gazete ve edebiyat-sanat dergilerindeki yazı ve şiirlerinden uzun zamandır uzaktan tanırım. Aruz ve heceyi en iyi kullanan yaşayan şairlerimizden biri olarak bilirim. Diğer şiirlerini okuyunca bana hak vereceğinizi sanıyorum. Gülü solmaz sanılan bahçe, aruzun kusursuz kullanıldığı çok kaliteli bir eser mesela. Naçizane ben Ankara'da bir lisede edebiyat öğretmeniyim. Sizin sayfanızda belittiğiniz gibi ben de Haşim'i çok severim. Merakımdan olacak, konuyu sormak istedim sadece. Fazıl Karadağ Bu imzasız yorum 85.106.185.251 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Anonim bir kullanıcı olduğunuzu düşündüğü için cevabı buraya yazayım, belki tekrar uğrar okursunuz. Fazıl bey öncelikle şunu belirtmek isterim ki, kayıt olup sabit bir kullanıcı adı edinirseniz hem size ulaşmak daha kolay olacaktır hem de katkılarınızı toplu halde görmek mümkün olur. Sorduğunuz soruya gelince, aşağıda Kullanıcı:Srhat'ın da dediği gibi daha sağlıklı olduğuna inandığımız yeni bir düzenlemeye gidiyoruz. Bunun neticesinde kişi adlarına ait kategorilerin mevcudiyetine son veriliyor. Hasan Bey'in eserlerine Hasan Sami Bolak sayfasından ulaşmanız mümkün olacaktır. VikiKaynak, katkılarınızı bekler, özellikle de branşınıza dair yapabileceğiniz çok şey var. İlginiz için teşekkür ederim:)--Suelnurileti 17:10, 5 Nisan 2008 (UTC)

Merhaba Sayın Suelnur, Hasan Sami Bolak'a ait Bir adınız var mı sizin acaba adlı şiirin altına imza koymayışınızın, bu tür uygulamaya yeni başlanılmış olmasından dolayı ileri geldiğini sonradan anladım ve sanki sizi sorguluyormuşum gibi "Niçin şairinin adını koymadınız" şeklinde ifademden de çok utandım.. Zira, mesaj sayfalarınızı okuyunca anladım ki Hasan Bey de bir zamanlar burada ileri derecede katkıda bulunmuş ve sizler birbirlerinize karşı da çok kibar üsluplar kullanmışınız. Bu bakımdan özür diliyorum efendim. Bir kullanıcı ismi almama gelince: Buraya Google'dan, bir Yüksek Lisans tezinde kullanmak üzere Hasan Sami Bolak'ın biyografisini araştırırken gelmiş oldum ve büyük bir memnuniyetle gördüm ki, aruzu kusursuz kullanımına hayran olduğum şairimizin bir çok şiiri burada derli toplu. Telif konusu da olmadığına göre bu tezimde bu şiirleri kullanmayı düşünüyorum. Ama Yine de kendisi ile irtibata geçip iznini almayı daha etik bulmaktayım. Sizler kendisini daha iyi ve yakından tanıyor olmalısınız; beni kırmadan "Peki" der mi acaba? (Bu arada, kendisinin bir kısım şiirlerini sizin yaptığınız değişiklikleri örnek alarak, yeni düzene göre dizyan ettim. Sanırım bir yanlışlığı yoktur.) Benim anlayışıma göre öğretmenlik hem çok kutsal, hem de çok araştırmayı gerektiren bir meslek.. Bahsettiğim üzere, yüksek lisans için çok çalışmam gerekiyor. Eğer bir kullanıcı adı alırsam, hakkını vermem gerekir.. Sizlerin çalışmalarını gördüğümde ne yalan söyliyeyim hem garipsedim ve hem de "Acaba ücret karşılığında mı bu kadar çalışıyorlar?" diye içimden geçirdim. Ne kadar kötü düşünmüşüm. Kısmet olursa, gelecek yıl ben de bir kullanıcı adımla gelir ve çırağınız olurum. Sevgi, saygı efendim. Fazıl Karadağ.

Rica ederim, kimsenin ustası olmak haddimize değil, elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz pek tabi. Size yüksek lisans çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum, bilirim çok zor işlerdir. Hasan Sami Bey hemşehrim olmasına rağmen kendisini yakinen tanıyorum diyemem. Eğer kendisine ulaşmak istiyorsanız buradaki Kullanıcı mesaj:Hasan Sami sayfasına veya daha sık uğradığı vikipedi'deki w:Kullanıcı mesaj:Hasan Sami sayfasına mesaj bırakabilirsiniz. Karşılıklı ve özel olarak haberleşmek için gazetesindeki hesabını kullanırsanız daha çabuk ve kolay netice alabilirsiniz. İyi günler....--Suelnurileti 22:39, 10 Nisan 2008 (UTC)
Vikikaynak'ta bundan sonra eserler için eser sahiplerinin isimlerinde kategori açılmayacaktır. Büyük ihtimal Suelnur'un Hasan Sami Bolak kategorisine şiiri koymaması da bu yüzdendir Srhat 10:50, 5 Nisan 2008 (UTC)

Şiir adları

Merhaba, şiir isimlerinin bazılarının her kelimesi büyük harfle başlamış bazıları ise küçük harfle. Bunların nasıl olması gerekiyor. Yani şiir adları büyük mü yazılmalı yoksa küçük mü?Srhat 19:11, 5 Nisan 2008 (UTC)

Kusura bakma vikikitapta çiziktirdiğim birkaç satır için araştırma yapmakla meşguldum, cevap gecikti. Genel olarak en.kaynakta rastgele sayfadan gezindiğimde eser adlarında her kelimenin büyük harfle başladığını görüyorum, ayrıca yine en.kaynakta şiirler kategorisine, bakarsan çoğunlukla her kelime büyük harfle başlamış. İlaveten TDK'nın yazım kılavuzundaki madde 14 ve en alttaki F başlığınında aynı şeyi işaret ettiğini düşünüyorum. Oluşturulmuş resmi bir biçem kılavuzumuz olmadığı için net bir kuralımız yok ancak yukarıda yazdıklarımın ışığında ben büyük olmasından yanayım. Gecikme için tekrar özür dilerim --Suelnurileti 20:14, 5 Nisan 2008 (UTC)
Önemli değil, zaten acil bir cevap beklemiyordum. Cevabın için teşekkürler Srhat mesaj 20:22, 5 Nisan 2008 (UTC)

Meraba

Selam, Serhat görüşmeyeli iyisin umarım. Son derece de hızlısın:) bana yapacak isim değişikliği kalmamış, yine de kontrol edeyim belki gözden kaçmış vardır:P geleyim sayfanı sebebi ziyaretime: İki maruzatım var, birincisi şablon:eser1 ile ilgili, şablon bu haliyle Ömer Seyfettin'den Kişi:Ömer Seyfettin'e yönlendirme olduğu için çalışıyor. Ama bundan sonra doğrudan Kişi:Filanca diye sayfa açacağımız için çalışmayacak diye düşünmüştüm (bilmiyorum yanıldım mı?) Neyse, her seferinde şablonu doldururken kişi yazılmasın diye onu kodun içine şablon çalışırken görünmeyecek şekilde yerleştireyim dedim ama beceremedim:( bir bakabilir misin acaba? İkincisi de daha kişisel bir rica, ben {{subst:hoşgeldin}} şablonunu çok kullanıyorum malum, her seferinde ya bir yerden kopyalamam ya da elden yazmam gerekiyor ki yazım hatası yaptığım oluyor. Acaba diyorum bana bir monobook yazıp bunu bir sekme haline getirmen mümkün müdür? Tabi zahmet olmazsa. --Suelnurileti 22:24, 19 Nisan 2008 (UTC)

Merhaba Suelnur. Şablon:Eser1 şablonunda gerkeli düzenlemeyi yaptım. Bundan sonra yeni oluştuyrulacak eser sayfalarında bu şablon linki Kişi:Birisi şeklinde veriyor.
'
Ömer Seyfettin

Şablonda yaptığın değişikliği olmamasının sebebi ise başına "[[" koymayı nutmuş olman :)

Sekme yerine sayfa değiştirme ekranında görünen butunlardan birisi şeklinde yaptım umarım beğenirsin. Bu kodu Kullanıcı:Suelnur/monobook.js sayfasına ekle. Bu arada Şablon:Hoşgeldin şablonuna ~~~~ yazısının ekledim. Böylece sonuna imza atmaya gerek kalmaz. Kodu Kullanıcı:Srhat/monobook.js sayfasından kopyalayabilirsin.Srhat mesaj 07:59, 20 Nisan 2008 (UTC)

Estağfurullah, beğenmemek ne demek. Sekme veya değil, benim işimi görsün yeter. Ellerine sağlık:) Suelnurileti 17:57, 20 Nisan 2008 (UTC)
Önemli değilSrhat mesaj 19:18, 20 Nisan 2008 (UTC)

Allah'tan son değişikliklerimiz çok yoğun değil de kendi sayfana mesaj bıraktığını takip edebiliyorum:)) Serhat şablon:eser1 de yaptığımız değişiklik neticesinde şurada olduğu gibi bir sorun ortaya çıkmış. Şablonun eski halinde yazar parametresini doldururken iç bağlantıyı kendimiz vermemiz gerekiyordu, şimdiki halinde otomatik verilince "[[" bunlar fazlalık yapmış. en:Template:Header2de de yazar kısmı şu an bizde olduğu gibi çalışıyor. Yalnız onlar iç bağlantı gerektirmeyen yazar parametresi için ayrı bir fonk. yapmışlar override diye bir ek kullanıyorlar. Velhasıl kelam şablon bu şekilde çalışmalı, sağlıklı olanı bu, ortaya çıkan sorunu da maddelerde gezip parantezleri tek tek silerek gidermeliyiz desem, yanlış mı olur?--Suelnurileti 19:28, 20 Nisan 2008 (UTC)

Yine ben, aktif kullanıcı sayısı az olunca, bu seferde gideyim falancayla fikir teatisinde bulunayım diyemiyorum tabi. Yukarıdaki notu revize ettim, ayrıca düşününce yeni şeyler aklıma geldi. Alan adını kişi olarak aldık ancak en temel şablonumuzda halen yazar ifadesini kullanıyoruz. Bu ikiliği ortadan kaldırıp parametreyi kişi olarak düzenlemeliyiz diye düşünüyorum. Tabi bu şablonun kullanıldığı bütün sayfaları elden geçirmeyi gerektirecek. Sence fazla mı radikal bir karar, hiç bulaşmamak mı lazım? Gerçi buradan bakınca yaklaşık 700 sayfada kullanılıyor, altından kalkılmayacak bir şey değil ama emin değilim.--Suelnurileti 23:37, 21 Nisan 2008 (UTC)

Şablonda dediğin gibi fazladan parantez olan sayfaları gördüğümüzde düzeltsek daha iyi olur sanırım. Yazar parametresini değiştirme fikrine de katılıyorum. Yavaş yavaş sayfaları buna göre düzenleriz. Biz bunu tamamlayana kadar şablondan yazar parametresini silmeyelim fazladan eser sahibi yada kişi diye bir paramtere ekleyelim ikisi de aynı kapıya çıksın. Şablonun Kullanımı bsşlığı altına da yazarı silip yeni koyduğumuz parametreyi koyarız. İşimiz bitince yazar parametresini kökten sileriz. Zaten hem yazar hem de yeni oluşturacağımız parametreyi birden kullananın olacağını sanmıyorum. Şablonun sayfasına bunun ile ilgili bir not da ekleyebiliriz.Srhat mesaj 14:38, 22 Nisan 2008 (UTC)
Tamam o zaman, aslında ben ilk başta eser sahibi uzun bir ifade kısaca kişi olsun diye düşünmüştüm ama şablonu dolduran herhangi birinin gözünden bakınca da kim kastediliyor bu kişiden? gibi bir muğlak durum ortaya çıkabilir mi acaba? Yani eser sahibi ifadesiyle ne kastedildiği gayet açık olur. Öncelikle ilgi alanımdaki maddelerden başlayarak fazla parantezleri silecektim ama şablondaki değişiklik işini bekleyeyim de sayfaya bir igirşte iki işi birden halledeyim.--Suelnurileti 18:41, 22 Nisan 2008 (UTC)
Merhaba Suelnur. "eser1" şablonunda yazar parametresini eser sahibi parametresine çevirirken işimize yarayacak bir şey aklıma geldi Biz "what links here" sayfasında hangisinde eser sahibi hangisinde yazar parametresi kullanıldığını bilmiyoruz. Geçici olarak yazar parametresi kullanılan sayfaların Kategori:Yazar parametresi kullanan sayfalar kategorisine eklenmesini sağlayabiliriz. Bu kategoriyi de Kategori:VikiKaynak inşaat kategorisine ekleriz. İşimiz bitince de bu kategoriyi sileriz. Böylece kaç tane yazar parametresi kullanan sayfa kaldığından haberimiz olur Srhat mesaj 06:43, 27 Nisan 2008 (UTC)
Param. ile ilgili karışıklık olabileceği benim de aklıma gelmişti. Değişikliklere başlamadan önce şablon:eser1'e bağlantısı olan sayfaları şuraya kopyalayarak kendimce bir çözüm bulmuştum. Listedekilerin hepsinde yazar param. kullanılıyor, değişiklik yaptıkça oradan siliyorum. Kafi gelmeyeceğini düşünüyorsan senin söylediğin gibi de yapabiliriz--Suelnurileti 18:08, 27 Nisan 2008 (UTC)
Dediğin şekilde olabilir; fakat ikimiz de (belki de başkaları) bu sayfaları düzenlemede çalışacağımız için belki listeden çıkarmak zor olabilir. Biz hiç bir listeyle uğraşmadan otomatik olarak kategoriden çıkartılır. Kategorili şekilde yapsak daha kolay olur sanki. Srhat mesaj 13:39, 28 Nisan 2008 (UTC)
Dediğin doğru, sırf kendimi düşünmüşüm:P Ancak ben herhangi bir şablon için kullanıldığı maddeleri bir kategoriye dahil etmeyi bilmekle birlikte, özel bir parametrenin kullanım durumuna göre bunun nasıl yapıldığını bilmiyorum. Yani sen halledersen ben de öğrenirim:P--Suelnurileti 21:39, 29 Nisan 2008 (UTC)
İşlem tamam. Şu an kategori boş görünüyor ama iş kuyruğu çok uzun. O yüzden sayfaların kategoride görünmesi biraz zaman alabilir--Srhat mesaj 16:04, 30 Nisan 2008 (UTC)



Dost sitemi

Önce merhaba ve sonra da aşkolsun! Sizin gibi çok değerli bir arkadaşımız benim hemşehrim olacak ve ben o değerle tanışmaktan mahrum bırakılacağım? Ben size n'aptım da ancak dolaylı yoldan hemşehri olduğumuza vakıf oldum? Haksız mıyım? Selam, sevgi ve saygılar.--Hasan Sami 21:45, 30 Nisan 2008 (UTC)

VikiKaynak'tan taşıma

Merhaba, VikiKaynak'a s:Edil Türkçesi/Kısa sözlük diye bir metin eklenmiş, silmeden önce buraya aktarılma gibi bir ihtimal olabilir mi diye sorayım dedim?--Suelnur 18:48, 1 Mayıs 2008 (UTC)

Bence taşınmasına gerek yok. Düşündüğün için teşekkürler.--Saltinbas 19:18, 1 Mayıs 2008 (UTC)
Rica ederim. Kolay gelsin....--Suelnurileti 19:23, 1 Mayıs 2008 (UTC)

Selam

Öncelikle yöneticiliğinizi kutlayarak başlayayım. Uzun süredir ne burada ne de Vikipedi de aktif değilim. Ben yokken bayağı gelişme olmuş. Neyse artık daha fazla buradayım. Kolay gelsin. İyi çalışmalar.--Absarileti 13:36, 2 Mayıs 2008 (UTC)

TemplateScript

Herhalde kodda bir sorun varmış (ben javascript'ten pek anlamam :) ) kodun sahibi Pathoschild'a mesaj yazdım yanlışlığı düzeltti. Bu sayfadan doğru kodu kendi monobook dosyana kopyala tabi kendi değişikliklerini yaparak--Srhat mesaj 15:19, 6 Mayıs 2008 (UTC)

Teşekkür ederim. Böyle daha güzel olmuş. Bu arada sorun zaten kodun ana kaynağındaki koddaymış--Srhat mesaj 05:42, 7 Mayıs 2008 (UTC)

Bot

Merhaba, henüz almış olduğunuz bir bot statüsü olmadığı için yapmakta olduğunuz işlemlerin botunuzu deneme amaçlı olduğunu düşünürsem yanılmış mı olurum?--Suelnurileti 19:33, 22 Nisan 2008 (UTC)

Yapmış olduğunuz denemelerde (izinsiz bot çalıştırmayacağınızı düşünerek bunları deneme olarak niteliyorum) hatalar tespit ettim. Tartışma:Güncel olaylar‎, VikiKaynak tartışma:Güncel olaylar ve VikiKaynak tartışma:Köy Çeşmesi sayfalarında yanlış yönlendirmeler yapmış durumdasınız. Lütfen Kullanıcı:Bilgisayar'ın VikiKaynak'taki faaliyetini durdurun. Değişikliklerde ısrarcı olmanız halinde engellenebilirsiniz.--Suelnurileti 19:50, 22 Nisan 2008 (UTC)
Yapmış olduğum ikaza aldırmıyor olmanıza binaen Kullanıcı:Bilgisayar 24 saat süreyle engellenmiştir.--Suelnurileti 21:22, 22 Nisan 2008 (UTC)
Baskasinin hatasindan beni sorumlu tutmamalisiniz. Kullanici Nosferatü yaptigi isim degisikligi Special:Doubleredirects sayfasinda nasil algilandiysa, botta buradaki direktife gore hareket edecektir. Bana email atmis olsaydiniz olayla daha cabuk ilgilenebilirdim. 300un uzerinde wiki ile ilgileniyorum. -- Cat chi? 18:42, 11 Mayıs 2008 (UTC)

Kutlama

Merhaba Suelnur, uzun süredir internet ortamında olmadığım (1 yıl) için hiç bakamamıştım. Yönetici seçilmişsiniz, kutlarım ve başarılı çalışmalarınızın sürekli olmasını dilerim.--Etrüsk 19:30, 14 Mayıs 2008 (UTC)