Kullanıcı mesaj:Oğuz256~trwikisource: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikikaynak, özgür kütüphane
İçerik silindi İçerik eklendi
Değişiklik özeti yok
Your account will be renamed
39. satır: 39. satır:
== Kullanıcı adı ==
== Kullanıcı adı ==
Kullanıcı ismi değiştirme işlemini sadece Bürokratlar yapabilirler.Maalesef Türkçe kaynakta aktif bürokrat yok istersen Meta'da araştırma yapabilirsin--[[Kullanıcı:nosferatü|Nosferatu]] 13:07, 28 Aralık 2008 (UTC)
Kullanıcı ismi değiştirme işlemini sadece Bürokratlar yapabilirler.Maalesef Türkçe kaynakta aktif bürokrat yok istersen Meta'da araştırma yapabilirsin--[[Kullanıcı:nosferatü|Nosferatu]] 13:07, 28 Aralık 2008 (UTC)

== Your account will be renamed ==

<div class="plainlinks mw-content-ltr" lang="en" dir="ltr">
Hello,

The developer team at Wikimedia is making some changes to how accounts work, as part of our on-going efforts to provide new and better tools for our users like cross-wiki notifications. These changes will mean you have the same account name everywhere. This will let us give you new features that will help you edit and discuss better, and allow more flexible user permissions for tools. One of the side-effects of this is that user accounts will now have to be unique across all 900 Wikimedia wikis. See [[m:Special:MyLanguage/Single User Login finalisation announcement|the announcement]] for more information.

Unfortunately, your account clashes with another account also called Oğuz256. To make sure that both of you can use all Wikimedia projects in future, we have reserved the name Oğuz256~trwikisource that only you will have. If you like it, you don't have to do anything. If you do not like it, you can [[Special:GlobalRenameRequest|pick out a different name]]. If you think you might own all of the accounts with this name and this message is in error, please visit [[Special:MergeAccount]] to check and attach all of your accounts to prevent them from being renamed.

Your account will still work as before, and you will be credited for all your edits made so far, but you will have to use the new account name when you log in.

Sorry for the inconvenience.

Yours,<br />[[m:User:Keegan (WMF)|Keegan Peterzell]]<br />Community Liaison, Wikimedia Foundation
</div> 08:40, 20 Mart 2015 (UTC)
<!-- SUL finalisation notification -->

08.40, 20 Mart 2015 tarihindeki hâli

Merhaba Oğuz256~trwikisource, özgür içerikli yayımların yer aldığı çevrim içi kütüphane projesi VikiKaynak'a hoş geldin!

VikiKaynak özgürdür. Sen dahil isteyen herkes katkıda bulunabilir.
Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!

TELİF HAKKI İLE KORUNAN HİÇBİR ESERİ BURAYA EKLEMEMEN GEREKTİĞİNİ UNUTMA!

Lütfen öncelikli olarak telifli içerik hakkında bilgi edin.

VikiKaynak'a nasıl başlarım diye düşünmene gerek yok, ihtiyaç duyacağın bütün bilgileri buradan alabilirsin.

Yardım istemekten ve soru sormaktan çekinme, VikiKaynak kullanıcıları sana yardımcı olacaklardır.

VikiKaynak, diğer kardeşleriyle birlikte geniş bir ailedir:

  • Bir konu hakkında ansiklopedik bilgi vermek istiyorsan Vikipedi'ye
  • Özlü sözleri eklemek istiyorsan Vikisöz'e
  • Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsan VikiSözlük'e
  • Açık içerikli ders kitapları oluşturmak istiyorsan VikiKitap'a

katkıda bulunabilirsin. Kolay gelsin!

Nosferatu 14:33, 17 Ağustos 2008 (UTC)

--Nosferatu 14:33, 17 Ağustos 2008 (UTC)

teşekkür

Ergenekon iddianamesinde yaptığınız düzenlemelerden dolayı teşekkür ederim.--Tarih 03:28, 27 Ağustos 2008 (UTC)

cevap

Sizin de tahmin ettiğiniz gibi ben iddianamenin aslına sadık kalmak için orada nasıl yazılı ise o şekilde yazdım. İddianamenin asıl başlığı zaten kurallara uygun. Ergenekon iddianamesi şeklinde. Bu bahsettiğniz kısımlar asıl başlık değil. İddianeme çok uzun olduğu için onları parçalara ayırmak zorunda kaldım. İddianame neticede resmi bir belge, savcı bu alt başlıkların büyük harfler ile yazılmasını uygun görmüş ise bizim de iddianamenin aslına sadık kalarak oradakileri aynen aktarmamız gerektiği kanaatindeyim. Ben bu hususa dikkat ettiğim için iddianamede geçen bazı kelime hatalarını bile değiştirmeden bıraktım. İlginiz için teşekkür ederim. Fakat bu belge resmi bir belge olduğu için, belgenin aslında ne şekilde geçiyorsa o şekilde kalması gerktiğini düşünüyorum.--Tarih 20:57, 6 Eylül 2008 (UTC)

İddianame biliyorsunuz çok uzun başlangıçta şüpheliler için ) kullanılmış. Daha sonra - kullanılmış. İsimlerin sonlarında bazen ; bazen : kullanılmış, bazen ise hiç noktalama işareti kullanılmamış. Bu kadar uzun bir metin içinde sabit bir sistematik her halde gözden kaçmış. Bu sistematik farklılıkları tamamen iddianamenin orjinal metni ile ilgilidir. Ben 20 yıldır Tarih öğretmenliği yapıyorum. Mesleğin getirdiği alışkanlık dolayısı ile orjinal metindekilerin aynısını almaya dikkat ediyorum. Bu sebeple eğer orjinal metinde bir kelime yanlış yazılmışsa, kelimenin harfleri eksik yazılmışsa aynen bırakıyorum. Hatta ayrı yazılması gereken kelimeler yanlışlıkla bitişik yazılmışsa onu da değiştirmiyorum. Çünkü bu neticede resmi bir metin ve ileride de tarihi bir metin olacak. İşte burada vikipediden ayrılan bir durum var. Vikipedide herkes metni kendi cümleleri ile yazıyor. Orada kelime imla hataları düzeltilebilir, belli şeyler için belli kurallar ve kalıplar getirilebilir. Burada ise orjinal metne sadık kalma durumu var. Zaten adı üstünde viki kaynak diyor. Bu tip metinlerin her zaman orjinali kıymetlidir ve daha çok dikkate alınır. Orjinal metin her zaman kullanıcıya daha fazla yardımcı olur. Mesela Okullarımızın bütün sınıflarında olan Atatürk'ün gençliğe hitabesi orjinal metindir. Onun değiştirilmiş hali aynısı değildir. Ben şimdi sayfa sayısı olarak 700'lerdeyim. İlerideki sayfalarda belki başka farklı uygulamalar ile karşılaşabiliriz. İddianame tamamen bittiğinde yeniden gözden geçireceğim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.--Tarih 08:20, 7 Eylül 2008 (UTC)

Kullanıcı adı

Kullanıcı ismi değiştirme işlemini sadece Bürokratlar yapabilirler.Maalesef Türkçe kaynakta aktif bürokrat yok istersen Meta'da araştırma yapabilirsin--Nosferatu 13:07, 28 Aralık 2008 (UTC)

Your account will be renamed

08:40, 20 Mart 2015 (UTC)