Vikikaynak:Köy çeşmesi: Revizyonlar arasındaki fark

Vikikaynak, özgür kütüphane
İçerik silindi İçerik eklendi
Kibele (Tartışma | katkılar)
𐰇𐱅𐰚𐰤 (Tartışma | katkılar)
120. satır: 120. satır:
vikikaynakta şu anda hizmetli bulunmuyor. aktif kullanıcılardan bu konuda gönüllü olmak isteyen ya da önerisi olan var mıdır acaba? [[Kullanıcı:Cobija]], [[Kullanıcı:HakanIST]], [[Kullanıcı:Seksen iki yüz kırk beş]]--[[Kullanıcı mesaj:Kibele|<font color="#800000">'''kibele'''</font>]] 11:24, 18 Eylül 2016 (UTC)
vikikaynakta şu anda hizmetli bulunmuyor. aktif kullanıcılardan bu konuda gönüllü olmak isteyen ya da önerisi olan var mıdır acaba? [[Kullanıcı:Cobija]], [[Kullanıcı:HakanIST]], [[Kullanıcı:Seksen iki yüz kırk beş]]--[[Kullanıcı mesaj:Kibele|<font color="#800000">'''kibele'''</font>]] 11:24, 18 Eylül 2016 (UTC)
:: bu arada kullanıcı istatistiklerini bulamadım, bu yüzden sadece son değişikliklerde adına rastladığım kullanıcılara çağrı yaptım. aktif kullanıcıları ve katkı sayılarını görmek açısından iyi olurdu. --[[Kullanıcı mesaj:Kibele|<font color="#800000">'''kibele'''</font>]] 11:36, 18 Eylül 2016 (UTC)
:: bu arada kullanıcı istatistiklerini bulamadım, bu yüzden sadece son değişikliklerde adına rastladığım kullanıcılara çağrı yaptım. aktif kullanıcıları ve katkı sayılarını görmek açısından iyi olurdu. --[[Kullanıcı mesaj:Kibele|<font color="#800000">'''kibele'''</font>]] 11:36, 18 Eylül 2016 (UTC)

:::Belirli sayfalara yönelik sürekli vandalizm nedeniyle hizmetli ihtiyacının olduğu ortada. Eski bir Vikipedi hizmetlisi olarak, burasıyla ilgili olduğunu da varsayarak iyi bir aday olabileceğini düşünüyorum Kibele. Ancak hiçbir kullanıcı hizmetli olmaya sıcak bakmazsa son kişi olarak hizmetliliği üstlenebilirim. --[[Kullanıcı:Cobija|Cobija]] ([[Kullanıcı mesaj:Cobija|mesaj]]) 18:43, 24 Eylül 2016 (UTC)

18.43, 24 Eylül 2016 tarihindeki hâli

Topluluk sayfaları
VikiKaynak topluluğunun genel tartışma alanı

Köy çeşmesine hoş geldiniz.

VK:KÖY

Yeni bir başlık açmak için buraya tıklayın. Lütfen dört adet tilde (~~~~) kullanarak yazınıza imza ve tarih ekleyin. Tartışma ve oylamalarda kişisel saldırı ve sataşmanın yasak olduğunu, görüşlerinizi bildirirken iyi niyetli bir tutum taşımayı unutmayın. Eğer bir kullanıcı ile ilgili şikâyetiniz olacaksa bunu şikâyet sayfasında belirtmeniz gerekmektedir.

Akademik makaleler

Vikikaynakta açık erişimi benimsemiş akademik yayınları tespit edip buralardan makaleler yayınlamayı düşünüyorum. Sizce nasıl olur? Vikikaynakta yeniyim, görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.  e  15:04, 15 Eylül 2015 (UTC)

Kullanıcı:Erkanboz Açık erişim yetmez, örneğin tez.yok.gov.tr altındaki tezler YÖK için açık erişime sahip ancak telifli. İlgili lisans şartlarını sağlıyorsa burada yer almalarının gayet mümkün olduğunu düşünüyorum. --Evolutionoftheuniverse (mesaj) 13:36, 17 Haziran 2016 (UTC)

Wikimania 2016 Scholarships - Deadline soon!

Lütfen kendi dilinize çevirmeye yardım edin.

A reminder - applications for scholarships for Wikimania 2016 in Esino Lario, Italy, are closing soon! Please get your applications in by January 9th. To apply, visit the page below:

Patrick Earley (WMF) via MediaWiki message delivery (mesaj) 01:49, 5 Ocak 2016 (UTC)

Wikimania 2016 Scholarships - Deadline soon!

Lütfen kendi dilinize çevirmeye yardım edin.

A reminder - applications for scholarships for Wikimania 2016 in Esino Lario, Italy, are closing soon! Please get your applications in by January 9th. To apply, visit the page below:

Patrick Earley (WMF) via MediaWiki message delivery (mesaj) 02:49, 5 Ocak 2016 (UTC)

2016 WMF Strategy consultation

Lütfen kendi dilinize çevirmeye yardım edin.

Hello, all.

The Wikimedia Foundation (WMF) has launched a consultation to help create and prioritize WMF strategy beginning July 2016 and for the 12 to 24 months thereafter. This consultation will be open, on Meta, from 18 January to 26 February, after which the Foundation will also use these ideas to help inform its Annual Plan. (More on our timeline can be found on that Meta page.)

Your input is welcome (and greatly desired) at the Meta discussion, 2016 Strategy/Community consultation.

Apologies for English, where this is posted on a non-English project. We thought it was more important to get the consultation translated as much as possible, and good headway has been made there in some languages. There is still much to do, however! We created m:2016 Strategy/Translations to try to help coordinate what needs translation and what progress is being made. :)

If you have questions, please reach out to me on my talk page or on the strategy consultation's talk page or by email to mdennis@wikimedia.org.

I hope you'll join us! Maggie Dennis via MediaWiki message delivery (mesaj) 19:07, 18 Ocak 2016 (UTC)

Open Call for Individual Engagement Grants

Lütfen kendi dilinize çevirmeye yardım edin.:

Greetings! The Individual Engagement Grants (IEG) program is accepting proposals until April 12th to fund new tools, research, outreach efforts, and other experiments that enhance the work of Wikimedia volunteers. Whether you need a small or large amount of funds (up to $30,000 USD), IEGs can support you and your team’s project development time in addition to project expenses such as materials, travel, and rental space.

With thanks, I JethroBT (WMF) 17:47, 31 Mart 2016 (UTC)

No editing two times this week

Wikimedia Vakfı yeni sunucusunu Dallas'ta test edecek. Bu yeni sunucu, Vikipedi'nin ve diğer Wikimedia projelerinin bir olağanüstü durum hâlinde bile çevrimiçi kalmasını sağlayacak. Her şeyin çalışıyor olmasını sağlamak için, Wikimedia Teknoloji departmanının planlı bir test yapması gerekiyor. Bu test onların bir sunucudan diğerine sorunsuz bir şekilde geçip geçemediğini gösterecek. Bu durum, test için birçok takımın oluşturulmasını ve takımların beklenmeyen herhangi bir problemin çözülmesi için hazır olmalarını gerektiriyor.

Bütün trafiğin yeni sunucuya aktarımı 19 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek.
21 Nisan Perşembe günü ise, önceki sunucuya geri dönülecek.

MediaWiki'deki bazı sınırlamalardan ötürü, maalesef bu süreçte bütün kullanıcı faaliyetleri durmak zorunda kalacak. Bu aksamadan dolayı özür diliyor ve gelecekte bu durumu en aza indirebilmek için çalıştığımızı belirtmek istiyoruz.

Bu kısa süreçte bütün vikilerde sayfa görüntüleyebileceksiniz, fakat değişiklik yapamayacaksınız.

  • 19 Nisan Salı ve 21 Nisan Perşembe günleri, yaklaşık 15-30 dakika boyunca değişiklik yapılamayacak. Bu süreç, saat 14:00'te (UTC) başlayacak (16:00 (CEST), 10:00 (EDT), 07:00 (PDT)).
  • Bu süreçte değişiklik yapmaya çalışırsanız, bir hata mesajı alacaksınız. Bu süreçte hiçbir değişikliğin kaybolmamasını umuyoruz fakat bunu garanti edemiyoruz. Hata mesajı görürseniz, lütfen her şey normale dönene kadar bekleyin. Daha sonra değişikliklerinizi kaydedebileceksiniz. Fakat biz, her ihtimale karşı değişikliklerinizin bir kopyasını almanızı tavsiye ediyoruz.

Diğer etkiler:

  • Arka plandaki işlemler yavaşlayacak ve bazıları belki de kesilecek. Kırmızı linkler normalde olduğu kadar çabuk güncellenemeyebilecek. Başka bir yerde önceden linki verilmiş bir madde yaratırsanız, link alışılandan daha uzun bir süre daha kırmızı kalacak. Bazı uzun süreli betikler durdurulmak zorunda kalacak.
  • 18 Nisan ile başlayan hafta için bir kod donması olacak. Hiçbir yardımcı kod dağıtımı gerçekleşmeyecek.

Bu testin aslında 22 Mart'ta yapılması planlanıyordu. 19 ve 21 Nisan tarihleri yeni tarih olarak belirlendi. Takvimi wikitech.wikimedia.org adresinde görebilirsiniz. Bütün değişiklikler orada görüntülenebilecek. Bu konu hakkında yine bildirim yapılacaktır. Lütfen bu bilgiyi kendi topluluğunuzla paylaşın. /Johan (WMF) (mesaj) 22:59, 17 Nisan 2016 (UTC)

Save/Publish

Whatamidoing (WMF) (talk) 18:03, 9 Ağustos 2016 (UTC)

Vikipedi'den aktarılan eserler üzerine not

Arada dolaşırken dikkatimi çekiyor diye belirteyim: Vikipedi'den içerik aktaran herkese teşekkürler. Dikkat edilmesi gereken bir husus: eğer metnin Türkçe çevirisi mevcut değilse lütfen ya çeviriyi yapıp ekleyin, ya da VikiKaynak'a eklemeyin (veya kullanıcı alan adınıza alın, eğer VikiKaynak'ta bulunmasını özellikle isteyen olursa mesaj da atabilir, vakit buldukça yardımcı olmaya çalışırım :) Türkçe olmayan metinlerin kabul edilmesi, ulusal marş da olsa, mümkün değil. Bir de, lütfen telif durumunu kontrol edin. --82 ~145 ileti 22:43, 13 Ağustos 2016 (UTC)

telifli içerikler

Kategori tartışma:Sureler'deki konuya ilgi gösterilirse iyi olur. teşekkürler. --kibele 12:35, 10 Eylül 2016 (UTC)

RevisionSlider

Birgit Müller (WMDE) 15:08, 12 Eylül 2016 (UTC)

hizmetli ihtiyacı

vikikaynakta şu anda hizmetli bulunmuyor. aktif kullanıcılardan bu konuda gönüllü olmak isteyen ya da önerisi olan var mıdır acaba? Kullanıcı:Cobija, Kullanıcı:HakanIST, Kullanıcı:Seksen iki yüz kırk beş--kibele 11:24, 18 Eylül 2016 (UTC)

bu arada kullanıcı istatistiklerini bulamadım, bu yüzden sadece son değişikliklerde adına rastladığım kullanıcılara çağrı yaptım. aktif kullanıcıları ve katkı sayılarını görmek açısından iyi olurdu. --kibele 11:36, 18 Eylül 2016 (UTC)
Belirli sayfalara yönelik sürekli vandalizm nedeniyle hizmetli ihtiyacının olduğu ortada. Eski bir Vikipedi hizmetlisi olarak, burasıyla ilgili olduğunu da varsayarak iyi bir aday olabileceğini düşünüyorum Kibele. Ancak hiçbir kullanıcı hizmetli olmaya sıcak bakmazsa son kişi olarak hizmetliliği üstlenebilirim. --Cobija (mesaj) 18:43, 24 Eylül 2016 (UTC)